Andre

Før / efter: Opret en swimmingpool i en lille have

Før / efter: Opret en swimmingpool i en lille have


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Det er nu unødvendigt at eje en enorm masse for at have råd til en smuk pool. Anlægsgartnere og fiskehandlere har nu know-how og tilstrækkeligt udstyr til at opnå teknisk dygtighed ved at tilpasse sig alle former for udvendigt, hvad enten de er stejle, skæve eller små. I dette traditionelle hus beliggende i Alsace har agenturet Les Nouveaux Paysagistes været i stand til at integrere en swimmingpool i en mellemstor have i et atypisk format. Virksomheden, der er specialiseret i design af haver og indretning af svømmebassiner, drager fordel af 40 års erfaring i den udendørs verden: uovertruffen viden om terrænet, der har gjort det muligt for sig at forestille sig en enkel udvendig, design og meget funktionel! Budget: 42.000 € (ekskl. Swimmingpool)

Separate mellemrum og funktioner

før : Haven i dette traditionelle hus har ingen dekorative fordele: simpelthen dækket med græs, dårligt vedligeholdt, er det forsømt i mange år. De nye ejere ønsker at tilføje cachet til deres udendørs rum, men frem for alt at give merværdi til deres ejendom ved at skabe en stor åben swimmingpool. Imidlertid var de langsomme med at tage dette afgørende skridt, fordi deres have ikke svarer til standarderne for "klassiske" uderum: dens flere vinkler, dens uregelmæssige hældning og dens lille overflade er de vigtigste begrænsninger, som landskabsgartnere fra LNP-agenturet står overfor. at opbygge en indgående pool. Ejerne ønsker også at skabe flere forskellige rum omkring deres fremtidige pool: en spiseplads, et andet dedikeret til afslapning samt generøse plantagere, hvor man kan installere en oase af grønne omgivelser. Efter at have undersøgt stederne tilbyder designerne af agenturet Les Nouveaux Paysagistes dem en 3D-skitse med luftfoto, ideel til visualisering af fremtidens layout.





efter : Gartnerne, ledet af Marie Eckenschwiller, der var ansvarlig for projektet, udførte et titanisk arbejde på flere uger for at grave, jævne jorden og oprette en enestående swimmingpool, som der nu er en terrasse på. Sidstnævnte blander træ og sten for en virkning, der er både design og naturlig. Ejerne nyder nu en spiseplads, der ligger i forlængelsen af ​​huset, meget praktisk til begyndelsen og gået mellem køkkenet og det udendørs bord. Under trinnene er sommerloungen og det "ledige" hjørne, der består af liggestole med designerlinjer. LNP-agenturet har arbejdet især med den udvendige belysning, så den forbliver diskret om dagen og lyser haven jævnt efter mørke. Skjult blandt planterne bringer de et elegant og designfuldt touch til denne nye have, der er tilbehør på en funktionel måde (XXL-parasol, farverige planters ...). Vi kan kun overholde denne effektive og grafiske æstetik! Mere info på www.nouveaux-paysagistes.fr