Oplysninger

Før / efter: en 70 m² stor terrasse omdannet!

Før / efter: en 70 m² stor terrasse omdannet!



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

For at omdanne deres tag til en idyllisk terrasse opfordrede ejerne af denne lejlighed beliggende i Montreuil landskabsdesigner Jean-Michel Martin. Taget var i sameje, en del af arbejdet blev udført samlet (sikring og installation af gelænder). Projektet blev derefter udført i tre faser. Først strukturarbejdet med oprettelse af direkte adgang via en trappe og en kabine. Derefter lægning af gulvet og belægningen af ​​væggene. Endelig er terrassen blevet plantet og dekoreret til at blive et ægte tilflugtssted for fred.

Kabinen

Lejligheden ligger under terrassen, vi installerede en vindeltrappe for direkte adgang til den. For at beskytte denne adgang transformerede anlægsgartneren det gamle lokale hejsemaskiner fuldstændigt. Fuldt glaseret, den nye udvidelse skærer ikke pladsen. Glasstaket passer perfekt ind i indretningen ved at bringe et værkstedskontakt til terrassen.

Før



Efter





Gulvet og væggene

Trægulvet på terrassen var lavet af termomodificeret fyr, en proces til opvarmning af træet, der gør det modstandsdygtigt og rådetsikkert. Økologisk, denne teknik fungerer på forskellige arter og muliggør anvendelse af europæisk træ i stedet for eksotisk træ. For at sikre pladsen og reducere følelsen af ​​svimmelhed var gelænderne dækket med et hvidt lærred. For at skjule de tilstødende terrasser er der installeret kurveklynger, som også understøtter klatreplanter og beskytter terrassen mod vinden.

Før



Efter





Fornyelse af vegetationen

Da ejerne ønskede at holde så meget plads som muligt, blev planterne installeret omkring terrassen. For at redde træ og beskytte plantagerne mod frost blev skraldespandene bokset under gulvet og omgivet af småsten. De fleste af gryderne er afrundede i kontrast til terrassearkitekturens meget lige linjer. I det ene hjørne er der plantet et oliventræ i en bænkbakke lavet af samme træ som terrassen.









Arbejdsbudgettet var omkring € 30.000 uden møblerne. Interiørarkitekt og landskabsarkitekturfirma Créateurs d'Intérieur er også til stede i Lyon, Marseille, Aix en Provence, Montpellier, Nîmes, Toulouse og Nantes.